(c) Bilde: Molde FK: Rafik Zekhnini

En fantastisk teknikker vender hjem etter noen år i utlandet som ikke helt har gitt den uttellingen som en spiller av hans talent egentlig burde tilsi. – Før han reiste ut var han i trauste Odd, som egentlig ikke spiller på en måte som passer Rafik Zekhnini sin slepne teknikk som best kommer til uttrykk på små flater. Da passer han bedre i Molde som er i knallhard kamp om seriegullet med Bodø/Glimt og litt overraskende en annen av Zekhnini sine gamle klubber Rosenborg.

Molde direktør Ole Erik Stavrum er naturlig nok fornøyd med dagens signering. «Rafik er et stort talent med både fart og tekniske ferdigheter. Han har god erfaring fra utlandet i land som Italia, Nederland og Sveits, så nå gleder vi oss til å se Zekhnini i aksjon. Dette er en kjempespennende signering»

Les: Tottenham trengte visst ikke spilleren til 1,3 milliarder

23 åringen som nå er på plass må være Norges beste venstreving, han slo igjennom for alvor som 17-åring i Europa League play-off-kampen på Skagerak Arena mot Borussia Dortmund. Allerede etter 16 sekunder serverte han Jone Samuelsen, og Odd gikk opp til 1-0. Flere lot seg imponere av unggutten, og da ble neste steg italienske Fiorentina. 

Forrige sesong var vingen på lån i Lausanne Sport, der han endte opp med to mål på 15 kamper i den sveitsiske toppdivisjonen. Han har også erfaring fra Eredivisie, hvor han scorte seks mål på to sesonger for FC Twente. I tillegg har lynvingen siden 2013 fått med seg 30 u-landskamper.

Til Romsdals Budstikke hadde Rafik følgende å si om sitt valg: «Det er fordi Molde er Norges beste klubb, enkelt og greit».

Les: Noe skikkelig stort er på gang hos Real Madrid