Klapper inn Taffarel. (foto: liverpool, twitter)

Forrige sesong sendte Porto Cristiano Ronaldo og Juventus ut av Champions League. På tirsdag var det den portugisiske klubben som fikk en fotball-leksjon av Jürgen Klopp og gjengen. For Liverpool kom tre deilige poeng i tillegg til muligheten å oppleve en helt spesiell Porto-spiller på nært hold.

For har du kommet på ønskelista til Klopp, da er du spesiell. Ifølge The Independent har Liverpool blinket seg ut en offensiv midtbanespiller fra den portugisiske talentfabrikken.

Les: Synes det var gøy å slå Real Madrid, men det var ikke ekstraordinært

Luis Diaz. Den kolombianske landslagsspilleren er inne i sin tredje sesong i Portugal og har etablert seg som en av stjernene hos Porto. Totalt har det blitt 106 kamper med 30 scoringer og 14 assists, 5 av scoringene har kommet i løpet av de 7 første ligakampene denne sesongen.

(foto: porto, twitter)

På tirsdag kunne 24-åringen gjøre lite for å matche Salah, Mané og Firmino i 1-5 kampen, men ifølge The Independent opplever Liverpool at spilleren har potensialet til å bli en fremtidig forsterkning i angrepet. Den engelske avisen hevder Liverpool nå følger Luiz ekstra nøye fremover.

Spennende.

Les: En av verdens tøffeste midtstoppere ga fra seg 3 billetter til Premier League