Kom sent inn og tidlig ut. (foto: tottenham, twitter)

Tidligere Roma-manager Paulo Fonseca hadde i sommer begynt planleggingen av preseason for Tottenham. Så kom Fabio Paratici inn fra høyre og overtok jobben som sportsdirektør. Etter dette var også Fonseca ute av bildet, og Nuno Santo entret scenen i London. For hvor lenge, det er det store spørsmålet.

Etter at Mauricio Pochettino ikke lyktes med å følge opp sesongen med Champions League-finaleplass, ble Spurs-porten åpnet for José Mourinho. Det gikk som det gikk, og en såret The Special One måtte i i april også innse at han ikke lenger hadde Daniel Levys tillit.

Les: Dobler lønna til Haaland

Ifølge The Athletic har Tottenhams styreleder sikret at også Nuno Santo kan kostes ut porten – denne gangen uten at det skal svi økonomisk.

The Athletic hevder Tottenham har en kontrakt med Santo som gir klubben rett til å sparke ham uten kompensasjon hvis en topp-seks plassering i Premier League med spill i Europa ikke blir status etter endt debutsesong.

Les på Tysk fotball: Borussia Dortmund gir seg ikke uten kamp

Tottenham nekter for at en slik klausul eksisterer, men etter å ha vært vitne til den kaotiske prosessen med å finne erstatter til Mourinho, blir vi ikke overrasket hvis Levy har snekret sammen en kontrakt med «fleksibilitet» for klubben.

Mr. Levy.

Men signal om at stabiliet ønskes, det er det hvertfall ikke. Vinn kamper på første forsøk, eller forsvinn.

Les: Real Madrid tråkket solid over grensen