Klubbpresident Perez.

Skal vi tolke uttalelsene til Karim Benzema og Carlo Ancelotti, har Kylian Mbappé bestemt seg én gang for alle å spille for Real Madrid neste sesong. Denne uken slang også Real-president Florentino Perez med leppa, noe som fikk Leonardo til å brumme.

PSGs sportsdirektør har selv vært med på flere spillerran, men har i det minste ikke skrytt av det. Real Madrids kommentarer om PSG-spiller Mbappé krysser en grense.

Les: Ranieri har sikret seg en fordel i debutkampen mot Liverpool

-Det er enda et eksempel på manglende respekt for PSG og for Mbappé. I løpet av samme uke har en Real Madrid-spiller, så treneren og nå presidenten snakket om Kylian, som om han allerede var deres. Jeg gjentar, det er en mangel på respekt som vi ikke kan tolerere, sier Leonardo til L´Equipe.

Leonardo brummer i ansiktsmasken.

Les på Engelske klubber: Selger Manchester United aksjer for godt over en milliard

Kanskje ikke så uventet reaksjon etter at Real-presidenten først gikk ut med: – I januar kommer det nyheter om Mbappé. Vi håper at alt ordner seg den 1. januar. Før han modererte seg til: -Det jeg mente var at man må vente til neste år for å få nyheter, og alltid med respekt for PSG som vi har et godt forhold til.

Ikke helt fanget inn, Perez. Vi har full forståelse for at Leonardo reagerer.

Les: Dobler lønna til Haaland