Arman Taranis

Dett blir spennende å se hvem som har rett fremover, den danske klubben SønderjyskE som ikke hadde noen tro på den 19 år gamle spissen Arman Taranis eller Burnley som ruller ut løperne i håp om at de har sikret seg et stortalent.

Arman Taranis ble i oktober fortalt av SønderjyskE de ikke hadde troen på han lenger og de terminerte hans kontrakt, rimelig umiddelbart etterpå startet tilbudene å strømme inn på den danske U19 landslagsspilleren.

Etter et prøveopphold i Burnley var de klare for å gi han en kontrakt. Premier League klubben vil først ha han i sitt akademi frem til de tidligst kan gjøre han en del av PL troppen i januar.

«Jeg ble litt overrasket, fordi jeg ikke hadde forventet en telefon fra England i det hele tatt. Plutselig var jeg her borte og så hadde jeg to uker i klubben hvor alt gikk veldig bra».

«Jeg fikk spilletid mot Preston, det var en veldig god kamp for meg, der jeg scoret og hadde sjanser til mer, så jeg er veldig fornøyd» sier Arman Taranis til Burnley sine sider og fortsetter:

«Det er litt uvirkelig å være her. Igjen hadde jeg aldri trodd at jeg skulle reise til England og spille og få kontrakt med denne klubben. Jeg kjenner dem fra Premier League, så det er en veldig stor dag for meg, og jeg har likt alt så langt».

«Alle har tatt imot meg godt, og jeg har følt meg velkommen fra første dag»

Les: United-ryktet har tydeligvis skremt Zidane