Ikke ofte Zidane gir et så direkte svar. (foto: real, twitter)

Zidane sier som vanlig at det går rykter om alle Real Madrid-spillere – alltid. Likevel ble vi ekstra nysgjerrige da Manchester Evening News kom med noen signaler som fortalte at United jobbet med å utnytte forholdene rundt Rafael Varane til å komme i posisjon for en overgang.

Manchester Evening News hevder Woodward og gjengen har et spesielt godt forhold til Varanes representanter, og at muligheten kan åpne seg når den franske verdensmesteren nå er inne i sine siste 18 månedene av kontrakten med Real.

Les: United har funnet løsningen hos Real Madrid

Varane har vært sterkt delaktig i å hente hjem 3 La Liga-titler og 4 Champions League-bøtter siden 2011, så da Zidane fikk spørsmålet om United-linken til Varane, begynte det å bruse i franske årer.

-Det er ikke bare meg (som ønsker å beholde ham). Han har en stor karriere og har oppnådd mye siden han kom til Real. Selvfølgelig er han untransferable for klubben, for manageren og supporterne. Det er helt entydig… Min posisjon er klar, det samme er klubbens, fyrer Zidane ifølge Goal.

Untransferable. Uerstattelig.

Nå tror vi lite skremmer Zidane, men det er ikke ofte vi opplever Real-manageren så krystallklar når det gjelder rykter på overgangsmarkedet, så vi tenker dette har truffet en nerve.

Les på Engelske klubber: Pep Guardiola: «Jeg har alt jeg ønsker meg i City»

En erfaren midstopper som er uvurdelig for Real er gull verdt United. Når vi legger til at Varane fortsatt er godt under 30 år, kan samtlige av boksene krysses av på profileskjemaet til Solskjær.

Den franske verdensmesteren har dyttet Sergio Ramos til side denne sesongen, og har flere klareringer og blokkering enn kapteinen. Når du i tillegg har en suksessrate på 80 % på taklingene dine, skjønner vi hvorfor Zidane frykter et fremstøt fra United.

Interesting, very interesting.

Les: Manchester United under angrep – truer lørdagens Premier League-kamp