Se de magiske frisparkene nederst i saken

JAMES WARD-PROWSE er mannen Erik ten Hag vil ha som sjef for Manchester Uniteds nye midtbane.
Dette kan kan utløse en budrunde som kan starte på 75 millioner pund, ettersom City-sjef Pep Guardiola er en stor fan av Southampton-kapteien. City-sjefen har kalt Ward-Prowse en av verdens beste dødballspesialister.

LES: Liverpool tilbyr ny kontrakt til 36-åring

Ten Hag har en stor jobb foran seg på på Old Trafford og har allerede begynt å lage en ønskeliste.
Ward-Prowse kan være fornuftig og realistisk mål for United, siden West Ham ønsker å beholde Declan Rice i en sesong til.

Hammers vil ha 150 millioner pund for Rice, det kan være i meste laget for United som nesten helt sikkert vil gå glipp av Champions League neste sesong.

Fikk nesten gleden av å ødelege lørdagen til United-supporterne. (foto: southampton, twitter)

James Ward-Prowse som vil koste halve prisen av Rice, er høyt vurdert av Ten Hag.

Ward-Prowse tjener rundt 100 000 pund i uken i Southampton, noe som betyr at lønnen hans – selv med en heftig økning – heller ikke er noen hindring.

SISTE: Engelsk landslagsspiller ønsket i Real Madrid

Hans femårskontrakt løper til juni 2026, og han presser ikke på for å forlate klubben, selv om en overgang til en av fotballens store kanoner ville være vanskelig å motstå.

Guardiola vil ha en midtbanespiller til å erstatte den avtroppende Fernandinho. Men Ward-Prowse ville ikke være garantert fast plass på Etihad.

Ten Hag vil få rundt 100 millioner pund til nye spillere, men kan doble det gjennom salg. Dean Henderson, Eric Bailly og Anthony Martial vil sannsynligvis bli solgt.

Paul Pogba og Edinson Cavani blir med Nemanja Matic gjennom utgangsdøren, og dermed sparer sparer United £660 000 i ukelønn på disse tre alene.