Leder en av verdens desidert beste klubber. (foto: liverpool, twitter)

Kontraktsforhandlinger virker å oppta Liverpool mer enn jakten på nye spillere denne sommeren.

Milner tilbys ny kontrakt i Liverpool, men Salahs fremtid er fortsatt usikker.

SISTE: Engelsk landslagsspiller ønsket i Real Madrid

Liverpool har tilbudt veteranen James Milner en ny avtale. I helgas seier over Newcastle ble «maskinen» Milner kåret til banens beste spiller, og viser at han fortsatt kan gjøre en viktig jobb for Klopp.

Ekstremutøveren. (foto: liverpool, twitter)

Milner er uten kontrakt neste måned, men 36-åringens allsidighet og erfaring har vært en fordel for Jurgen Klopp denne sesongen, og klubben tror han fortsatt kan bidra neste sesong.

Selv om Milner begynner å bli godt voksen har han fortsatt høye ambisjoner for Klubben.

– Vi har vært heldige nok til å vinne ett trofé denne sesongen, men det blir en middels sesong om vi ikke vinner noen flere trofeer, sier James Milner ifølge Mirror

Talksport: Christian Eriksen dropper Brentford

Men det er fortsatt usikkert om Mohamed Salah vil forplikte seg til den nye kontrakten som ligger på bordet, ifølge Telegraph.

Salah har sagt at han ønsker å bli klubben, men at han ikke fornøyd med tilbudet fra klubben. Så her kan det bli en drakamp om hvem som gir etter. Enten må Salah senke sitt krav noe, ellers må Liverpool sprenge sin nåværende lønnspolitikk.

Klopp sier at han er fornøyd så lenge partene snakker sammen, men om ingen gir etter kan klubbens kjærlighetsforhold til egypteren få en brå slutt. I tillegg til Salah går også kontraktene til Mané og Firmino ut etter neste sesong.