Kobbie Mainoo med Manchester Uniteds andre scoring mot Liverpool.. (foto :Manchester United)

En tung uke med kamper for Manchester United og Erik ten Hag. Klubben kjemper om den beste billetten til spill i Europa, men etter syv tapte poeng på de tre siste Premier League-kampene om ni poeng opp til Tottenham på 5. plass, skal dette holde hardt. United-manageren sitter igjen med blandede følelser etter å ha nektet tittelkandidat full pott på Old Trafford, men er ikke i tvil om hva som bor i denne United-troppen.

Før Liverpool-kampen mente vi seier for andre gang mot en av verdens beste klubber og trenere kunne være nok til å overbevise Sir Jim Ratcliffe og gjengen om å gi Erik ten Hag tillit i neste sesong, men det endte med bare nesten. 2-2 og poengdeling holder verken for United eller Liverpool.

LES: Nådeløse Ratcliffe dropper Ten Hag-signering og kaster seg inn i kampen om Arsenal mål

-Jeg har veldig blandede følelser. På den ene siden er det skuffende å ha tapt sju poeng på en uke, men vi må skylde på våre dumme feil, begynner Ten Hag til BBC.

– På den annen side er jeg veldig stolt. Du kan se hvordan vi forbedrer oss og du kan se at potensialet i troppen er fantastisk – det er jeg stolt av, skryter Ten Hag.

Potensialet i troppen er fantastisk.

Alt du trenger å vite: Bournemouth – Manchester United