Jürgen Klopp (foto: Liverpool)

Det er bare noen få uker igjen til årets Premier League sesong er over og med det er ni suksessrike år med Jürgen Klopp som Liverpool manager. – Mange vil naturlig nok få med seg hans siste kamp, mange fler enn det er billetter.

Søndag 19. mai tar Klopp ansvaret for sin siste Premier League-kamp når Liverpool tar imot Wolverhampton Wanderers. Og skulle ikke Lliverpool Liverpool ikke klare å nå finalen i UEFA Europa League, vil det være hans siste kamp som manager.

Les: Folkene til Anthony Martial jobber på spreng for å finne en ny klubb

Hvis alt går etter planen for Liverpool, vil Klopp avslutte dagen med å løfte Premier League-trofeet. – Noe som ble litt mindre sansynlig etter dagens 2 – 2 kamp mot Manchester United.

Premier League tittelen står mellom Arsenal som leder på målforskjell over Liverpool og Manchester City som ligger et poeng bak. Det historisk jevne racet for gull kan godt avgjøres på den siste dagen.

Klopps siste kamp på Anfield, ble offisielt utsolgt for måneder siden. Imidlertid er det mange billetter tilgjengelig på nettsteder for gjensalg. Problemet er at de går for vanvittige summer.

I følge prissammenligningsnettstedet SeatPick vil den billigste billetten koste 1450 pund, og de plassene ligger i det nye toppsjiktet på Anfield Road-enden. (rett i underkant av 20 000 kroner.

Seter i de øverste lagene på Main Stand og Kenny Dalglish Stand koster i underkant av 1700 pund, mens for de som ønsker å være nærmere handlingen, representerer borteseksjonen det billigste alternativet for billetter tilgjengelig for 1800 pund.

Den absolutt billigste billetten i Kop End er priser på hele 1 950 pund, men som du kanskje forventer, er det knapt noen av dem tilgjengelig.

Billetter på lavere nivå i hjemmeseksjonene koster minimum 2 050 pund, mens seter på hovedtribunen nær gressmatta selges på nytt for iøynefallende 6 000 pund. – Omtrent 81 000 kroner.

For noen billetter, de aller beste plassene koster hele 30 000 pund, litt over 400 000 kroner.

Les på F7: Benzema skjønner endelig hva han har gjort

Vanvittig!.