Digger sikkert at sveitserne sendte Pogba og gjengen ut av EM. (foto: tottenham, twitter)

Når vi ser José Mourinho kave videre i Premier League-sesongen som allerede er ødelagt, syntes vi synd på portugiseren. Sparket United-manager og snart sparket Tottenham-manager gjør ikke akkurat underverker for et stort ego.

Fortsatt er mulighetene for et trofé i ligacupen, men klubben har investert for så mye, mye mer.

Les: Tottenham skal ha, penger er ikke noe tema

Vi mener Daniel Levy og gjengen bommet totalt de forventet klubben direkte skulle fortsatte ferden opp mot solen etter Champions League-finalen i 2018/19, og at det var Mauricio Pochettino som hindret stigningen da det begynte å butte etter sommeren.

Med Mourinho har Tottenhams vingene begynt å smelte for alvor, og tyngdekraften på Premier League-tabellen har overtatt (jepp, fikk inn litt gresk mytologi).

Så hva gjør en styreleder når han har innsett at sparkingen av manageren var feil – og ansettelsen av neste var det tilsvarende? Da fortsetter vi med mer av det samme.

Les på Engelske klubber: Gianluigi Donnarumma enig med Manchester United

Uansett hvor mye vi digger å ha Mourinho i Premier League tilsier mønsteret til styreleder Daniel Levy og gjengen at portugiseren får sparken. Ifølge The Telegraph har Tottenham funnet toppkandidaten som endelig skal sende klubben helt opp til trofé-solen.

Julian Nagelsmann.

(foto: leipzig, twitter)

Tyskeren har noe Kloppsk over seg, og har bevist med Hoffenheim og RB Leipzig at han er managerverdens wunderkid. Om han gidder å rote seg bort i klubben som presterte å sende Pochettino på dør etter at han ledet Tottenham til en historisk Champions League-finale, det er det store spørsmålet.

Les: Idiot-beskjeden fra Barcelona som kommer til å plage Suarez resten av livet