Vi tror Milan skal befinne seg nederst i denne klynga. (foto: inter, twitter)

Et av de store ankepunktene til tidligere Tottenham manager Mauricio Pochettino var at til tross for suksess og Champions League finale fulgte det ikke tilstrekkelig med penger for å konkurrere med andre klubber med ekstreme budsjetter.

Nå er London klubben i en sportslig krise som igjen vil føre til enorme inntektstap. Tap i fire av de fem siste kampene i Premier League og 9.plass, stadig lenger unna spill i Europa og pengesekken som følger av det. Akkurat nå sitter klubben og finner ut av hvordan de skal ha råd til å sparke manager Jose Mourinho, dessverre ser det ut til at de blir nødt til å selge noen av sine viktigste spillere. – Den de får mest igjen for er Harry Kane, en spiller som kan dekke inn den enorme kostnaden klubben trolig får når de må sparke Mounrinho og som samtidig gir nok til å kjøpe en klassespiller de har siklet på i lang tid.

Les: Mot all verdens odds: Christian Eriksen har klart det!

Gazette skriver at Inter Milan har satt en prislapp på den slovenske forsvarsspilleren Milan Skriniar på 52 millioner pund, 26 åringen kom til Inter i 2017 og skal ha drømt om å spille i Premier League siden han var en liten gutt. – Nå kan han få sjansen i en klubb som til slutt har skjønt at de må bruke for å vinne.

Les: Ikke rart Eden Hazard tryner hos Real Madrid