Magnus Warming

Rosenborg har fortsatt det største budsjettet i norsk fotball, men suksess både på banen og med spillersalg gjør sist sesongs seriemester Bodø/Glimt til en klubb som kan måte seg med de store gutta. – Vi i Sporten tipper som sist sesong at Bodø/Glimt henter hjem gullet i år også, med Molde og Vålerenga igjen til å kjempe om sølvet.

27 år gamle Kasper Junker, som ble toppscorer i Eliteserien sist sesong spiller nå for den japanske klubben Urawa Red Diamonds, han «la igjen» 2,11 millioner euro til Bodø/Glimt som allerede hadde en sunn økonomi.

Les: Kjetil Rekdal henter Rosenborg keeper

VG skriver at Bodø/Glimt i lengre tid har fulgt med på den 20 år gamle danske angriperen Magnus Warming, en spiller som blir sett på som et enda større talent enn Kasper Junker da han var like gammel. – Uten at noen vil bekrefte det, bare timer før utløpet av overgangsvinduet ved midnatt skal Bodø/Glimt ha lagt inn et bud på et tosifret antall millioner kroner.


«Jeg kan ikke bekrefte at vi har mottatt et bud fra Bodø. Magnus er en populær spiller som tiltrekker oppmerksomhet fra flere klubber og ligaer», sier Nicas Kjeldsen, som er ansvarlig for spillerlogistikk i Lyngby Boldklub.

Warming er en kraftspiss på 188 c, som kan bekle alle posisjoner i et angrep, trolig vil hovedtrener Kjetil Knutsen benytte han i sentral spissrolle.

Les på F7: Skuespiller Norman Lloyd er død 106 år gammel

Tidligere i dag hentet Bodø/Glimt spissen Lasse Selvåg Nordås fra Strømmen.