(c) BIlde: AIK: Tarik Elyounoussi

AIK fikk en elendig start på kampen idag med en tidlig utvisning, men det stanset ikke serieledeler som på alle mulige måter så ut som en seriemester.

AIK er nesten seriemestre etter de hentet tre poeng mot Östersund 2-1 borte tross en tidlig utvisning. – De leder med fire poeng ned til Norrköping og det er bare seks poeng igjen å spille for i Allsvenskan.

Les: Erland Johnsen på plass i ny jobb

Etter tre minutter satte Enock Kofi Adu knottene i låret på hjemmelagets Rewan Amin. Dommeren dro opp det røde kortet, og gjestene måtte spille nesten hele kampen i undertall.

Det stoppet ikke AIK, som koblet grepet om kampen med to raske mål i første omgang.I det 30. minutt nådde Panajotis Dimitriadis høyest på et hjørnespark og nikket inn ledermålet. Noen minutter senere doblet Elyounoussi ledelsen.

Les: Én betingelse for at Fabregas fortsetter hos Chelsea

Den norske landslagsspissen hogg til da Andreas Andersson ga retur på Henok Goitoms skudd, og i det 34. minutt sto det 2-0.Östersund redusert i 2. omgang.

Les på Popidol: Liverpool-spilleren viser oss fenomenet liggende hælspark/tunnel