My friend. (foto: united, twitter)

Når du først har bestemt deg for å mislike Solskjær eller Ronaldo, finner du alltid noe å ta tak i. Da Ronaldo dro på med scoringer for United, men ikke kunne redde tre poeng, kom skyllebøtter om at CR7 var altfor lat og ikke bidro til det kollektive presset mot motstandernes forsvar.

Nå står 36-åringen med 4 scoringer på 7 Premier League-kamper, 5 mål på 4 Champions League-kamper, og tidligere lagkamerat Rio Ferdiand ber folk, eksperter og journalister skjerpe seg.

Les: Klokken 01.45 i natt: Det er offisielt! Xavi Hernandez er tilbake seks år etter hans tårevåte farvel med Camp Nou

På spørsmål om Ronaldos manglende press på forsvarsspillerne, smalt det ut fra Ferdinand: It´s b*llocks!

-Du kjøper ham ikke for å løpe rundt og presse folk. Real Madrid kjøpte ham ikke for å gå å presse forsvarsspillerne – hvorfor skulle du gjøre det? Det er ikke logisk for meg, begynner en irritert Ferdiand til The Athletic.

Bullocks! (foto: united, twitter)

-Er Robert Lewandowskis hovedstyrke å presse? Da alle kalte Harry Kane den beste nr. 9 i verden, sa de da: «He´s an unbelievable presser?», sier Rio.

Les på Engelsek klubber: Newcastle enig med ny manager

Og fortsetter uten pustepause.

-Sergio Aguero, den beste nr. 9 i Premier League i mange år. Sa folk: «He presses unbelivable?» Det skjer ikke. Presser Lionel Messi? He leaves it alone, gryntes det fra Ferdinand.

Det er dette Ronaldo betales for. (foto: united, twitter)

Neste gang noen pirker på at toppscorer Ronaldo presser for lite, har Rio gitt oss svaret: Bullocks!

Les: Harry Kane har skjønt det ikke hjelper å sparke Tottenham-managerne