Bilde: Fredrikstad Fotball: Taofeek Ismaheel

Det tok lenger tid for Fredrikstad Fotball å snu den negative trenden som sendte dem ned i PostNord ligaen. – Med interesse fra fans og sponsorer en gammel storklubb verdig klarte de å holde på et større budsjett enn sine kollegaer i det tredje øverste nivået i Norge.

Nå er de iferd med å tre inn i lyset igjen, neste år er det OBOS-Ligaen som gjelder, de tar med seg Skeid talent Taofeek Ismaheel.

Les: Radamel Falcao nekter å avslutte karrieren i Tyrkia

Taofeek Ismaheel har i dag signert en avtale med FFK fra og med januar 2021

  • «Vi har fulgt Taofeek gjennom hele sesongen og latt oss imponere av han gang på gang. Potensialet hans er stort og vi tror han kommer enda bedre til rette hos oss i vår måte å spille fotball på. Han kommer inn i en sterk treningsgruppe og får gode rammer rundt seg, så vi er trygge på at han vil ta store steg i årene som kommer og bli en betydelig bidragsyter for FFK», forteller sportslig leder Joacim Heier til FFK sine sider.

Taofeek Ismaheel er fra Nigeria og kom til Norge og Skeid før 2019-sesongen. Unggutten var stort sett innbytter for oksene i OBOS-ligaen i fjor, men i år har han funnet sin plass i førsteelleveren til Oslo-laget og virkelig vist seg frem.

Les på Spansk fotball: Celta Vigo sparker manager Oscar Garcia

Angrepsspilleren har levert mange gode prestasjoner gjennom sesongen og gleder seg nå til å komme til FFK på nyåret.

  • I feel honored to be part of a great club. Im looking forward to working hard for the team for another promotion. Forteller Taofeek.