Radamel Falcao

Den 34 år gamle colombianske angrepsspilleren Radamel Falcao ønsket seg bort fra den tyrkiske klubben Galatasaray allerede i sommer, men det eneste reelle tilbudet som lå på bordet var fra Inter Miami. – En jobb han ville tatt hvis ikke det var for hans gravide kone. Begge mente å flytte til Florida på det tidspunktet var for farlig.

Radamel Falcao ankom Galatasaray 2. september 2019 og kontrakten hans utløper på slutten av 2022 sesongen. – På grunn av pandemien sliter en rekke fotballklubber og Galatasaray er definitivt en klubb som sliter.

Les: Kan bli Premier League allerede i januar

Da det ikke ble en overgang til USA i sommer mente en rekke eksperter det var slutten for den tidligere Atlético Madrid og Monaco stjernen. Det var Facao ikke enig i, han nekter å avslutte karrieren i Tyrkia.

Var på nødlista til Ole Gunnar Solskjær i sommer

I en periode i sommer, mens Manchester United begynte å få dårlig tid med å skaffe seg angrepsspillere var det snakk om en retur til Old Trafford, ihverfall for en sesong. På tampen hentet de istedenfor inn en annen erfaren angriper i Edinson Cavani. (Cavani scoret for øvrig sitt første mål i gårsdagens 1 – 3 seier mot Everton)

Ifølge den tyrkiske avisen Hürriyet har Radamel Falcao avtalt med Galatasaray han kan forlate klubben i januar i tid før neste års MLS sesong starter. – Det er to ting som har endret seg, Donald Trump er ikke lenger president etter 20 januar og det foreligger trolig en vaksine mot Covid 19 innen den tid.

Inter Miami sjef David Beckham vet han trenger solide og erfarne spillere og vil ikke ha noen problemer med å betale 6 millioner euro pr sesong som han tjener i dag. – De har stort sett i sin første sesong i MLS befunnet seg langt nede på tabellen.

En overgang til Miami vil være perfekt Radamel Falcao og hans familie, det er mange fra Columbia i byen og MLS har et høyt nivå som begynner å ligne på det vi ser i de fem store ligaene i Europa.

Les på F7: Marcus Rashford tvinger regjeringen til å gi fattige barn mat i juleferien