Gosens. (foto: atalanta, twitter)

Nå tror vi ikke at Robin Gosen lider noen nød med en halv million i ukelønn (salarysport), men 27-åringen fikk tilbudet i januar som overgikk alt han har opplevd tidligere – og trolig kommer til å oppleve igjen.

Den tyske Atalanta-spilleren fikk tilbud fra Newcastle, ble fristet, men takket nei.

Les: PSG har satt ellevill pris for Pochettino

-Jeg hadde et kontraktstilbud, men jeg avviste det ut fra et sportslig perspektiv. Det ville ha ødelagt for mine sportslige mål, begynner midtbanespilleren til Kicker.

Den tyske landslagsspilleren skjuler ikke tilbudet fra et annet univers – sammenlignet med det han har hos Atalanta – fristet.

-Det er menneskelig å vurdere det. Hvis du kan tjene mer for den samme jobben et annet sted. Vis meg én som sier «Nei takk». Det handler ikke kun om meg, jeg kunne ha sikret familien min i flere generasjoner med disse pengene, kommer det fra spilleren med 157 kamper for Atalanta (på utleie til Inter Milan for resten av sesongen).

Les: Ajax i skikkelig trøbbel

«Verdens potensielt rikeste klubb» har en utfordring de neste overgangsvinduene, selv om de ruller frem den store trillebåren med penger.