Takket nei takk til Martin Ødegaard

Martin Ødegaard

Etter at låneperioden i den nederlandske bakgårdsklubben Heereveen var ferdig i fjor sommer ønsket både Martin Ødegaard og Real Madrid noe bedre og gjorde forespørsler i retning av Bundesliga. 

Bild skriver at Bundesliga-klubbene Fortuna Düsseldorf og Nürnberg nei til å signere Martin Ødegaard på lån.  Ifølge avisen ønsket nordmannen å få kamptrening i en av de fem største ligaene i Europa forrige sesong.

Les: Zinedine Zidane: «Jeg stoler på Bale og Isco»

I Tyskland fikk nyopprykkede Fortuna Düsseldorf og Nürnberg tilbud om å låne midtbanespilleren, men begge klubbene takket nei. Düsseldorf mente Ødegaard ikke passet inn i klubbens defensive system. Nordmannen klarte ikke å overbevise Nürnberg da han var utlånt til Heerenveen forrige sesong. I låneoppholdet brakk midtbanespilleren foten.

Ødegaard ble til slutt lånt ut til nederlandske Vitesse, hvor han har spilt meget bra den siste tiden. Så langt står han med fem scoringer og seks målgivende pasninger i den nederlandske æresdivisjonen. I tillegg har han scoret to mål i cupen. 20-åringens kontrakt med Real Madrid går ut sommeren 2021.

Les på F7City: Dette er Europas mest «Instagrammede» byer

Denne sommeren blir det mye enklere å finne noe bedre, Ajax skal være blant klubbene som er interesserte i å hente han.

Les på Popidol: Fantastisk! James Gunn tilbake som «Guardians of the Galaxy» regissør