Det var ingen god opptakt til Champions League-finalen for mange Liverpool-fans (foto: liverpool, twitter)

De røde scoret tre ganger i andre omgang og sikret seg plass i Champions League-finalen i Paris 28. mai.

Liverpool brøt klubbens scoringsrekord tirsdag i sin 3-2-seier over Villarreal i Champions League-semifinalen.

Anfield-klubben som gikk videre til finalen med en samlet resultat på 5-2, har scoret hele 139 mål på 57 kamper i alle turneringer i 2021-22.

LES MER: Klopps geniale signering

De har også fortsatt sjansen til å vinne den føste kvadruppelen i Premier Leagues historie.

Jurgen Klopps lag fikk en svært tøff første omgang i Spania da 2-0-ledelsen ble hentet inn rett før pause.

I andre omgang scoret Liverpool tre ganger på 12 minutter mot Villarreal-keeperen Geronimo Rulli, som ikke var særlig heldig på noen av målene.

Diaz og Thiago herjer i Champions League! (foto: liverpool, twitter)

Fire spillere har scoret et tosifrede antall mål.

Mohamed Salah leder an med 30 mål, etterfulgt av Diogo Jota (21), Sadio Mane (21) og Roberto Firmino (11). Salah, Trent Alexander-Arnold og Andy Robertson har også tosifrede assists.

SISTE: Liverpool og United kjemper om fransk landslagsspiller

Liverpool har også blitt den første engelske klubben noensinne som har nådd finalen i europacupen eller Champions League, FA-cupen og ligacupen i samme sesong. Som et resultat av dette vil de spille det høyest mulige antall kamper denne sesongen med 63 på tvers av serie og cup.

Klopp har nådd finalen i Champions League for fjerde gang som manager, den mest felles av alle trenere i konkurransen sammen med Sir Alex Ferguson, Carlo Ancelotti og Marcello Lippi.

Liveerpool er klar for sin 10. finale og jakter sin 7. Champions League-seier!