Svensk Bundesliga-spiss satte ballen i krysset etter «skolissetriks»

244
Robin Quaison

Man må bare beundre dyret som en ekte spiss skal være. Hva som helst for å få en fordel ovenfor forsvarere. Man skulle ikke tro at trikset som Robin Quaison gjorde ville virke. – Det kommer litt i kategori, «du har noe på skjorta» trikset, men det gikk.

Mainz-spiss Robin Quaison var tett opp-passet av Hertha Berlin forsvaret og da Mainz fikk et innkast bøyde Robin seg ned for å knyte skoene. Forsvareren som skulle passe på slappet av et øyeblikk for en som knyter sine sko er ingen fare. – Så som en rakett hoppet han opp igjen, løp inn i boksen og satte ballen i mål, helt umarkert.

Les: Real Madrid blander seg inn i kampen om Manchester United mål

Et triks jeg er brukt flere ganger med varierende hell, noen ganger har jeg for å skape balanse faktisk knyttet skoene (tatt en pust i bakken)

Den svenske spissen hadde virkelig formen og det ble bare bedre, han fortsatte med å score ytterligere to mål og fullførte sitt andre hat-trick for karrièren.

Les: Milanos ordfører, Giuseppe Sala henter gjerne Zlatan statuen

Quaison er i god form denne sesongen
Mainz ligger nå opp til 15. plass i tabellen, og beveger lenger bort fra nedrykkssonen. De kan ha Quaison å takke mer enn noen hvis de overlever denne sesongen.

Den svenske spissen har nå 11 mål i 20 Bundesliga kamper – hans beste resultat for klubben siden han kom i 2016.