Eplekjekk!

Ajax har det med å finne talenter de kan selge dyrt. – Denne gangen har de trolig gjort en tabbe ved å selge en meget spennende venstreving billig for så å oppleve at interessen har eksplodert.

Både Leeds og Sevilla ønsker seg nederlandske Noa Lang

De hvite har allerede sikret seg Jack Harrison i sommer etter tre suverene låneperioder. Ex Manchester City spilleren var suveren sammen med Raphinha og Patrick Bamford. – Likevel skal angrepsrekka forsterkes, Leeds er pr nå like sårbare fremover som Liverpool viste seg å være bakover i begynnelsen av forrige sesong.

Les: Southampton har solgt Danny Ings til store protester

Vi har sett overbevisende rykter om at de ville hente kraftspiss Adama Traore til Elland Road, men et mer realistisk mål er Club Brugge sin nyinnkjøpte nederlender Noa Lang.

Noa Lang har en imponerende statistikk på lån fra Ajax sist sesong, det ble hele 14 mål og åtte assist på 24 seriekamper. – Før utlånet forpliket Club Brugge seg til å kjøpe Lang for 6 millioner euro, nå er verdien langt høyere. Leeds skal være villige til å betale 24 millioner euro- 400% mer enn Club Brugge sin investering.

Sevilla har hele veien vært en konkurrent i løpet om Noa Lang, men de har vært aktive på markedet i sommer og blant annet sikret seg Erik Lamela. – Det er åpnet samtaler med Leeds, først hvis de samtalene strander vil tråden tas opp igjen med den spanske storklubben.

Les: Louis van Gaal har hentet ned det oransje slipset fra loftet