Et historisk øyeblikk for de som ble igjen etter det 89. minutt. (foto: real, twitter)

«Du spiller til kampen er over» er et visdomsord spillere verden over får av sine trenere. Når du er supporter gjelder andre regler. På San Bernabeu på onsdag i den avgjørende Champions League-semifinalen gjorde flere Real-supportere som de pleier når det ikke går klubbens vei. Snakk om tabbe!

Da det gjenstod noen få minutter igjen av ordinær tid måtte Real score to ganger for å komme likt med City. Real-supportere hadde med senket hode begynt på turen ut av stadionen. Vi lar en Real-supporter med 24 år på tribunen fortelle.

Les: Mauricio Pochettino blir, men sender minst seks avgårde

-Jeg forlot setet mitt to minutter før det 90. minutt, da jeg tenkte vi ikke kommer videre. På vei ut av stadionen hørte jeg at Real scoret og prøvde å komme tilbake, men jeg ble nektet av sikkerhetsvaktene. Jeg har vært en sesongkortholder i 24 år, begynner Real-supporteren ifølge ESPN.

Så smalt det igjen fra Rodrygo, og denne supporteren skjønte han gikk glipp av en av historiens største snuoperasjoner på San Bernabeu. Som følte seg lurt av klubben sin.

-Jeg ble fortalt ved dørene at jeg ikke kunne gå inn hvis du har gått ut, men jeg ser ikke skilt med dette ved dørene. Jeg gikk glipp av sesongens største kamp. Jeg skal rapportere dette til klubben, kommer det sint fra spanjolen.

(foto: real, twitter)

Les: BBC: United-spiller orker ikke engang å ta en prat med ten Hag

Som vi mener fortjente å gå glipp av showet. Er du en ekte supporter, da blir du til dommeren blåser. Spesielt med spillere som Benzema og gjengen.