Mauricio Pochettino

Etter Paris Saint-Germain røk ut av Champions League var en samlet fotballpresse 100% sikker på at manager Mauricio Pochettino ville få sparken. – Så vant den franske storklubben Ligue 1 og en knøttliten tvil dukket opp. Vi fikk overskrifter som «fikk negativ beskjed timer etter seriegull» og «Seriegull i dag, sparken imorgen». – en samlet presse var nå nede i 99% sikre.

For en uke siden rapporterte Le Parisien Mauricio Pochettino har fått sparken fra Paris Saint-Germain, til tross for at PSG vant den franske ligatittelen for tiende gang og at det ville skje i uken som var. De meldte også at Kylian Mbappé ville fortelle verden han ville gå til Real Madrid og at Neymar til tross for forlengelse ville annonsere sin avgang.

På billigsalg: Storklubb forbereder bud på Raphinha

Ingenting av dette har skjedd! Tvert imot Mauricio Pochettino svarte på spørsmål fra pressen om fremtiden til han og Mbappe hvor svaret var at de begge med 100% sikkerhet blir også neste sesong. – Og da spørsmålet om Neymar ble stilt overså han det fullstendig.

L’Equipe melder at seks spillere forlater Paris Saint-Germain denne sommeren. – Det to forsvarere (Layvin Kurzawa og Thilo Kehrer), og to fra midtbanen, (Julian Draxler og Leandro Paredes) samt to spillere til den franske avisen ikke vil si hvem er. – Vi tipper for dem! – Ángel Di María og Mauro Icardi.

Guds hånd: Maradona-drakt solgt for rekordsum!