(c) bilde. RBK: Rade Prica

Som far så sønn!. Rosenborg fans husker tilbake med en liten tåre i øyekroken på årene med Rade Prica. – Den svenske angrepsspilleren bygde seg solid heltestatus på Lerkendal i perioden 2009 til 2012. På 104 kamper for trønderne ble det 57 mål.

17 år gamle Tim Prica omtales som et supertalent i Sverige og Malmö FF. – FotbollDirekt skriver at 17-åringen er ønsket i Trondheim.

Les: Vil heller ha Martin Ødegaard enn Ballon d’Or vinner

Det svenske nettstedet skriver at RBK fulgte Prica før coronautbruddet, som nå har satt en stopper for alle overganger i klubben inntil videre.

«Akkurat nå er all jobb med spillere og slikt satt på vent, på grunn av omstendighetene. Det er det svaret jeg kan gi akkurat nå», sier RBK-sportssjef Mikael Dorsin til FotbollDirekt.se.

Han har ikke overraskende god kontroll på 17-åringen, hvilket han også innrømmer, ettersom han selv spilte med faren i flere sesonger i klubben.

I Malmö er konkurransen på topp tøff. Norske Jo Inge Berget har selskap av blant annet Isaac Kiese Thelin, Guillermo Molins og Marcus Antonsson i angrepsrekka.

Prica debuterte i Allsvenskan i lagets 5-0-seier over Falkenberg i august i fjor. Året før skrev han også ny kontrakt med det svenske storlaget, men den går ut i år.

Les: på Popidol Tennisproff kaster klærne: «Jeg sparer penger»


Også Adresseavisen i Trondheim hevder å kjenne til interessen, og kaller den reell. Samtidig understreker Dorsin at de ikke kommer til å signere spillere på nåværende tidspunkt

– Det er helt uaktuelt å hente inn spillere mens det er lønnskutt og Rosenborg har mange ansatte i permisjon. For oss blir det helt feil, sier han.