Har kostet å komme tilbake etter viruspause.

Det spilles som alle vet ikke fotball om dagen og med det trenger alle vi som lever av og for sport å komme opp med kreative opplegg som kan engasjere. – Et konsept som overrasket med sitt resultat er Marca sin «duell» hvor de setter opp to og to Real Madrid spillere på kontrakt og lar fansen bestemme.

Luka Modric taper så det synger mot utlånte Martin Ødegaard, Real Madrid fansen vil ha nordmannen på laget fremfor Ballon d’Or-vinneren fra 2018.

Martin Ødegaard fikk 77% av stemmene mens Luka Modric fikk 23 %

Det er ikke lenge siden Luka Modric ble kåret til verdens beste spiller likevel er kroaten på vei ut av Real Madrids førsteellever og hvis manager Zinedine Zidane får sin vilje ut av klubben.

Med spill i 27 kamper denne sesongen er Modric selvfølgelig fortsatt en viktig brikke hos Real, men når ryktene har svirret i snart ett år om kroatens exit, har vel de fleste tatt for gitt at Modric åpner neste dør etter åtte år i Madrid. – Det er noe Modric selv ikke ønsker, han biter seg fast enn så lenge.

En klubb som stadig dykker opp som et neste stoppested er Inter Milan.

Les: Den neste klubben til Luka Modric blir trolig ikke Inter

Til tross for fansens entusiasme og Real Madrid sitt ønske om å hente «hjem» Martin Ødegaard Real Sociedad i sommer et år før leieavtalen går ut.

For noen dager siden fortalte Martin Ødegaard ledelsen i Real Madrid han ønsker å bli på San Sebastián ut leieperioden.

Les på F7: Sheik med blod på hendene kjøper Premier League klubb