Superstjernen Gareth Bale gliste mens Real Madrid ble ydmyket

Smiler etterhvert som det går dårlig for Real Madrid og dermed også Zinedine Zidane

Etter gårsdagens meget ydmykende tap mot rivalene Atlético Madrid haglet kritikken mot laget og manager Zinedine Zidane, men ikke så mye for forventet overfor Garethe Bale som «aggressivt» smilte i retning av sin utestengende manager mens laget slet som verst.  

Forholdet mellom Real Madrid-trener Zinedine Zidane og superstjernen Gareth Bale har lenge vært iskald og at han nå forlater klubben til fordel for tidenes største fotballlønning er nå rimelig sikkert. – Det er først og fremst manageren Zinedine Zidane som får passet sitt påskrevet av eksperter og fans. Mange mener han maks har et par måneder igjen som Real Madrid manager.

Les: Gareth Bale tilbudt 11 millioner i uken fra kinesisk Super League

 

Natt til lørdag spilte Gareth Bale trolig sine siste minutter i Real Madrid-trøya, men det så ikke ut til å plage han nevneverdig ei heller at Atletico Madrid var fantastisk gode.

Real Madrid ble definitivt ydmyket med et nederlag på 3-7. Atletico gikk til pause ledende 5-0 (!) Og ledet hele veien 7-1 til Real fikk resultatet i sluttminuttene.

Pressen la merke til at Atletico Madrid bare scoret to av syv mål etter Gareth Bale kom på banen og at Real Madrid scoret to av sine tre.

Les på Popidol: Et monster uten like de siste 50 årene

Midt i ydmykelsen mener flere Real Madrid-fans på sosiale medier at Gareth Bale lo underveis og ikke så ut som en mann som skulle få en drittsekk. Welshman kom på banen etter 62 minutter, og TV-bilder har angivelig fanget ham på benken med et stort smil på leppene.

 

Det er umulig å konkludere om det bare var at Gareht Bale var generelt glad, eller om stemningen var høy på grunn av ydmykelsen som Zinedine Zidane opplevde. – Det kan go tenkes det er verdensrekorden i lønninger som gjør han smiler fra øre til øre.

Les: David Beckham overrasker med de første signeringene for Inter Miami

Angivelig mangler bare detaljer før avtalen blir offisiell.