Gareth Bale tilbudt 11 millioner i uken fra kinesisk Super League

228

Selv Carlos Tevez  600,000 pund i uken for Shanghai Shenhua blir småpenger i forhold til det Real Madrid stjerne Gareth Bale er tilbudt. – Aldri tidligere har en spiller blitt tilbudt så mye penger og rekorden med en million pund i uken kommer til å stå veldig lenge. (1. britisk pund = 1,0747. norsk krone)

Gareth Bale som signerte for Real Madrid i en verdensrekord overgang i 2013, ble utelatt fra klubbens nederlag i pre sesong kampen mot Bayern München, og Zinedine Zidane avslørte etter kampen at klubben håpet å selge ham umiddelbart.

Les: Amerikanske investorer skal skape ny Champions League-utfordrer

Beijing Guoan er blitt gjort oppmerksom på Gareth Bale sin situasjon, og ifølge John Cross fra The Mirror er det kinesiske laget ikke bare forberedt på å gi ham lønn som blåser Carlos Tevez £ 600,000 i uken Shanghai Shenhua kontrakt ut på havet, men også gjøre ham den høyest betalte spilleren i verdensfotball.

Den tidligere Spurs spilleren ville gå inn i en helt ny stratosfære med denne potensielle lønnspakken – noe som er helt greit for Beijing Guoan å betale, en av de rikeste klubbene i Kina og dermed i verden.

Bale har også en liten forbindelse med Guaon ettersom spissen Cedric Bakambu er representert av fotballbyrået Stellar som hans representant Jonathan Barnett leder opp.

Bayern München har blitt koblet sammen, mens det også er blitt rapportert at det er fart bak ideen om en bytteavtale mellom Paris Saint-Germain og Real Madrid som vil si at Bale og Neymar går i motsatt retning.

Les: Paris Saint-Germain foreslår fangeutveksling med Real Madrid