(foto: atletico, twitter)

Selv om urugayaneren har gått gjennom noen mindre rolige perioder i livet der de sør-amerikanske emosjonene har tatt overhånd (snakk om elegant formulering), er Suarez en fotballens gentleman.

Hvertfall når det kommer til klubbene han bære drakta for. Etter å ha blitt tatt inn i varmen hos Barcelona da resten av verden fordømte den uruguayanske landslagsspilleren for å ha klapret med tennene, har lojaliteten til La Liga-giganten vært total.

Les: Lampard ser Chelsea endelig har fått sin egen versjon av Van Dijk

191 scoringer og 113 asssist var tilbakebetalingen til Barcelona fra angrepsspilleren.

Så kom den kaotiske sommeren 2020, der alt ble snudd på hodet og 33-åringen Suarez definert som et av problemene hos Barcelona. Suarez har vært dønn ærlig på at behandlingen han fikk av klubben i sitt hjerte var forkastelig, men likevel ikke nok til å ødelegge de gode årene han hadde i klubben.

Les på F7: Får fansen viljen sin kan du snart lande på Sir Sean Connery

Så hva er planen når han scorer mot gamleklubben, 21. november?

-Jeg vil ikke juble av respekt for mine kollegaer og en klubb som har gitt meg så mye. Selvfølgelig er det spesielt å møte så mange av vennene mine. jeg kommer til å forsvare Atletico-drakta til døden, som jeg har gjort for alle klubbene jeg har spilt for, sier Suarez ifølge AS.

Det skal gjøre vondt for Barcelona å møte Suarez, men de skal slippe å bli ledd av.

Les: Pochettino må takke ja til jobben som TV-kommentator