Strømsgodset-spilleren legger hanskene på hylla etter 21 år

Vemodig, men riktig. (foto: godset)

38-åringen fra Tønsberg har vunnet det aller meste i norsk fotball, og kan nå snu seg og se tilbake på en spill for Eik Tønsberg, Sandefjord, Molde, Strømsgodset og landslaget.

Espen Bugge Pettersen har stått for Strømsgodset i 124 kamper, hvor høydepunktet kom i 2015 da det ble seriesølv til klubben.

Har strukket seg langt for Strømsgodset. (foto: godset)

Les: Fire Premier League-klubber fotfølger Roma-spiller

Denne sesongen mistet han etter hver hvert keeperplassen til Morten Sætra, noe som gjorde det lettere å ta avgjørelsen om å legge opp. De siste månedene av karrieren har han fokusert på å bidra med sin rutine inn mot spillergruppa og ikke minst støtte til ny førstekeeper.

Gjensidig respekt. (foto: godset, twitter)

Les: Fellaini viser hvorfor han klippet håret

– Det er litt vemodig å runde av etter så mange år. Jeg har hatt dette som jobb i 21 år. Godset har vært en fantastisk klubb å være i, og det er jeg veldig glad for å få lov til å oppleve. Det er annerledes her enn andre klubber jeg har spilt for. Flott engasjement i og rundt klubben og masse flotte folk som jobber her. Jeg har fått mye mer følelse for Strømsgodset enn jeg trodde. Det handler om kultur og identitet i klubben og et samhold som er unikt og sterkt. For meg er det nettopp det som er ekte kjærlighet sier Espen Bugge Pettersen ifølge klubbens hjemmeside.

Takk for innsats og underholdning og lykke til videre på ferden!

Les: Superreserven som scorer hvert 21. minutt