Gracias.

Rett etter Martin Ødegaard tvang igjennom et utlån fra Real Madrid grunnet dårlig forhold til Zinedine Zidane kunne vi lese i spanske medier at manageren ville få sparken etter endt sesong. – Det er også krefter som representerer eierne som nå har begynt snakke om at klubbens sterke president Florentino Pérez burde gå av med pensjon.

Det er ikke bare spillere som sliter benken som vil bort, Sport skriver at den 27 år gamle midtbanespilleren Raphaël Varane, ønsker å bytte klubb. Han ønsker en ny utfordring – og føler at han er i riktig alder for å flytte.

Les: Joshua King har vekket interesse fra enda en klubb, men ikke den han drømmer om

Varanes kontrakt med Real Madrid går ut i 2022, og han ønsker ikke å forlenge. Derfor må han nå dra i år hvis Real Madrid skal få betalt for Varane, som kom til klubben fra Lens sommeren 2011.

Fra før av vet vi at veteranene Luka Modrić og Sergio Ramos aktivt søker seg ut og at det er økende murring i garderoben. – En murring som ble til storm da de onsdag da de tapte mot Alcoyano (nivå 3) i Copa del Ray, Eder Militao som scoret det eneste Real Madrid målet i 2 – 1 tapet er etter alle solemerker på vei til Liverpool.

Les: Zinedine Zidane har høyt forbruk av spillere! siste mann ut Martin Ødegaard