Vær tålmodig.

Nå er ikke Tottenham den argeste og mest bitre rivalen til Liverpool, men skulle Steven Gerrard ende i London kommer han til å gjøre alt for å sende Liverpool av gressmatta som tapere.

Det er ikke sikkert Liverpool-supporterne har mage til å tåle dette.

Les: Tikket inn gigantbud fra Liverpool timer etter Skottland ble sendt ut av EM

Det er London Evening Standard som hevder Rangers-treneren er på den stadig kortere lista over kandidater hos Spurs. Antonio Conte, Paulo Fonseca, Gennaro Gattuso, alle har vært i dialog med Daniel Levy og gjengen, ifølge London-avisen hander det meste nå om Nuno Santo.

Vi lar Tottenham holde på med sitt og venter spent på hvem det tilslutt ender som manager, når det gjelder Steven Gerrard er det interessant å tenke høyt om Liverpool-ikonet kunne ha endt opp i London.

Les på F7: Roma måtte skrote grandiose planer for José Mourinho

Gerrard har med sin triumf i Scottish Premiership vist at han har lederegenskapene på plass også ikledd dress. 41-åringen er fortsatt fersk i trenersammenheng, men har en energi og vinnermentalitet som får spillere rundt seg til å flytte fotballfjell.

Tottenham skal ha definert Gerrard som moden for Premier League, Liverpool har fortsatt Klopp med seg de neste sesongene. Selv om vi venter på at Gerrard skal ta over etter Klopp, hadde vi digget å få ham tilbake Premier League.

The Gaffer. (foto, rangers, twitter)

Les på Engelske klubber: The Guardian: Lucien Favre rygger ut av Premier League-jobben

Men etter å ha sett bråket Rafael Benitez har skapt de siste ukene, oppfordrer vi til tålmodighet. Benitez som ledet Liverpool for en halv evighet siden, har skapt skikkelig storm hos Everton-supportere da det ble kjent at spanjolen styrer mot den ledige managerstolen på Goodison Park.

En fotballsupporter glemmer visst aldri. Vi ønsker at dagen Gerrard returnerer til Premier League som Liverpool-manager, blir det som et av klubbens største ikon – og ikke han som banket Liverpool på Tottenham Hotspur Stadium.

Les: Manchester United, Liverpool og gjengen skal piskes tilbake til Super League