Hvis du ikke har fått med deg hvem John McGinn er det på tide du gjør det. – Han spiller til daglig i Aston Villa og som du muligens husker i oktober i fjor fikk Liverpool grisebank 7 – 2 på Villa Park. – Den sentrale midtbanespilleren foret perle etter perle til Ollie Watkins og Jack Grealish, sørget for perfekt organisering og satte jammen inn et mål selv også.

Like bra har det ikke gått for Skottland, likevel fikk John McGinn hederlig omtale for sin innsats i en meget tøff gruppe. – Gruppe D: England, Kroatia, Tjekkia og Skottland.

Les: Martin Ødegaard forteller til TV 2 han er Real Madrid spiller

The Athletic melder at Liverpool manager Jürgen Klopp helt siden tapet i oktober har ønsket seg John McGinn og nå kan det bli en realitet. – Denne sommeren kommer til å bli inntektsbringende for Aston Villa som trolig selger unna flere av sine stjerner, men de ønsker ikke å selge sin midtbanegeneral. – Derfor høy prislapp.

Liverpool skal ha sent inn et gigantbud på 35 millioner pund (litt over 400 millioner) rett etter Skottland sitt 3 – 1 tap mot Kroatia. – Ikke sikkert det holder, ryktene sier Aston Villa ønsker seg rett i overgang av 500 millioner kroner.