(foto: real, twitter)

Som vi husker Macca med det flagrende håret. Liverpool-vingen som ble hentet til Madrid i 1999 som den andre engelske spilleren verdig til å dra på seg Real-drakten.

Når McManaman nå følger sin gamle klubb, klubben som regjerte i Champions League i en sammenhengende periode, hører vi en anelse smerte fra engelskmannen.

Les: Football Insider: Mourinho har gitt sitt endelige nei

Da det ble et hjemmetap mot Alaves i helgen, ble kniven vridd rundt i såret hos McManaman. Nå mener han noe drastisk må gjøres for å kunne gjenvinne posisjonen som verdens beste klubb. Zidane blir ikke nevnt med et ord, mens gjengen med spillerne som har passert 30 må slippes fri.

-De sliter virkelig. De sliter i Champions League og La Liga. Prestasjonen mot Shakthar var nedslående. De tapte mot Alaves hjemme, og det var bra fansen ikke var til stede, begynner McManaman ifølge Goal.

-Hvis de ønsker suksess, som de én gang hadde, trenger de å gjøre noe på overgangsmarkedet. Modric er 35, Ramos snart 35, Benzema og Kroos nærmer seg alderen der de ikke vil ble bedre, og hvis noe – dårligere. De er utrolige fotballspillere som har skrevet historie for Real Madrid, men kroppen sier ifra når du ikke kan nå de samme høydene. Hvis Real ønsker samme suksess, da trenger de nye spillere, sier engelskmannen.

Les på Engelske klubber: Eric Bailly kan gjøre jobben lettere for Manchester United å hente Pau Torres

Som er klar over at spanske klubber er dårligere stilt enn Premier League-klubbene i viruskrisen, som har helt andre inntekter gjennom TV-rettighetene.

Å, ja, vi holdt på å glemme Eden Hazard.

-Hazard kan ikke bli fit, og når han gjør det blir han skadet, avslutter den tidligere Real-spilleren.

Kort oppsummert: Medisinen som må til kommer til å smake skikkelig bittert, og gir ingen quick fix.

Les: Marca: «Den usynlige Ødegaard faktoren»