En skuffet Darren Moore

Av en eller annen grunn som vi ikke helt skjønner fant et Fulham, som er på vei ned fra Premier League ut at Stefan Johansen ikke var god nok for laget og de lånte han ut til West Bromwich. – Det er likevel ikke sikkert at Stefan kunne gjort noen forskjell, uansett Claudio Ranieri fikk sparken fra Fulham rett etter han lånte ut den norske landslagskapteinen.

Les: Roma fortsetter å rydde

Ny klubb og nye muligheter Stefan Johansen scoret i går sitt første mål for West Bromwich Albion, men det berget ikke jobben for manager Darren Moore, som fikk sparken etter 1-1 mot Ipswich.

Bare opprykk som gjelder WBA er nr fire på tabellen og de var rimelig sikre på tre poeng i møtet med tabelljumbo Ipswich. Det startet bra, allerede etter tre minutter tok Stefan Johansen et hardt frispark som endret retning og i mål.

Nå var det som om hjemmelaget var tilfredse med tingenes tilstand og Ipswich kom mer og mer inn i kampen. -Tidlig i andre omgang headet Jon Nolan inn utligningsmålet for Ipswich.

Les: Kommer Juventus til å bytte ut Max Allegri med Pep Guardiola?

Johansen var en av fem nye i startoppstillingen etter bortetapet mot Leeds forrige helg. Han ble byttet ut 20 minutter før slutt.

Noen timer etter kampen la WBA ut en melding på sitt nettsted om at Moore og hans assistenter Graeme Jones og Wayne Jacobs har mistet jobben.

«Klubben tok avgjørelsen etter en skuffende resultatrekke som har ført til at Albion har mistet terreng i kampen om direkte opprykk»

Bare vunnet 4 av sine 12 siste seriekamper.

Leeds vant 1-0 borte mot Bristol City etter scoring av Patrick Bamford og holder følge med serieleder Norwich, som vant med samme sifre mot Swansea fredag. To poeng skiller mellom de to første, mens Sheffield United på tredjeplass er to poeng bak Leeds igjen.

WBA er ni poeng bak 2.-plassen.

Markus Henriksen og hans Hull gikk på et stygt 0-3-tap borte mot Nottingham Forest etter å ha holdt nullen til det sto igjen snaut 20 minutter. Hull er på 11.-plass fem poeng bak Derby på den siste plassen som gir opprykkskvalifisering.