Kommer Juventus til å bytte ut Max Allegri med Pep Guardiola?

Pep Guardiola (foto: city, twitter)

Juventus fortsetter å dominere i Serie A, senest i går hentet de 3 poeng i kampen mot Udinese.  I Champions League er det ikke like rosenrødt, på tirsdag har de samme meget vanskelige oppgave som Manchester United hadde før møtet med Paris Saint-Germain. 

At Manchester United gikk videre i Champions League sikre Ole Gunnar Solskjær fast jobb Max Allegri må levere tirsdag for å være sikker i sin jobb.

Max Allegris dager i Juventus kan være over etter sesongen. Han har trent laget siden 2014, suksessen har vært enorm i Italia, og han har nådd og tapt to Champions League finaler. Juventus skal vinne Champions League, mens det var «akseptabelt» å tape en finale mot et knallsterkt Real Madrid er det uakseptabelt å ryke ut mot den «evige treer» Atletico Madrid i åttendedelsfinalen.

Ifølge Daily Express skal Pep Guardiola, Manchester City-manager, ha en muntlig avtale med Juventus for de neste årene. Det går an å tvile på – ettersom Guardiola signerte ny kontrakt i høst fram til sommeren 2021. På den andre siden har Pep Guardiola vunnet Bundesliga (Bayern München) La Liga (Barcelona) og Premier League (Manchester City), mens han har tilgode å vinne Serie A (og Ligue 1)

Mange tenkte da han signerte en forlengelse med Manchester City at han ønsket å vinne Champions League med et lag fra Premier League før han går videre til en ny serie.

Juventus har en svært tøff oppgave med å snu 0-2-tapet mot Atletico Madrid fra første åttedelsfinale på tirsdag. – Går ikke Juventus videre er Max Allegris trolig på klubbjakt til sommeren og vi får en umiddelbart aktualisering av om Pep Guardiola blir værende.

Les: «Hvis jeg vinner, knekker jeg skia og løper hjem»

Juventus – Udinese 4-1

To scoringer av Moise Kean før pause avgjorde langt på vei fredagskampen i Serie A i favør Juventus. Emre Can og Blaise Matuidi scoret 3- og 4-0-målene på fire minutter i den andre omgangen (i det 67. og 71. minutt), og da gjorde det lite at Kevin Lasagna reduserte rett før slutt.

Juventus vant 4-1 og de tre poengene bringer Torino-laget opp på 75 poeng, hele 19 poeng foran Napoli (én kamp mindre spilt) etter 27 kamper. Udinese er på sin side ikke helt ute av nedrykksstreken. Laget har 25 poeng, har syv poeng ned til første nedrykksplass og ligger på 15. plass.