Denis Zakaria

Den defensive midtbanespilleren Denis Zakaria er overmoden for noe nytt og større enn Borussia Mönchengladbach. 25 åringens spill i Bundesliga og for Sveits sitt landslag har overbevist en rekke klubber at han er en mann å satse på.

Borussia Mönchengladbach har forsøkt alt de kan for å holde på Zakaria som kom til klubben sommeren 2017, men de har ikke fått forlengelse på avtalen som går ut etter endt sesong.

Les: «Pappa synes det er gøy at en Rösler er tilbake på Åråsen»

Nå har Zakaria meldt til Bundesliga-klubben at han slutter når kontrakten går ut i sommer. Det bekrefter Mönchengladbach via sine nettsider onsdag.

Det mangler ikke på interessenter for midtbanespilleren. Bayern München, Barcelona, ​​Juventus og to navngitte engelske klubber vil være i kontakt med Zakarias agent. – Arsenal har vist sin interesse og skal være villig til å betale noe for å få til en overgang nå, det samme er Newcastle som forsøker seg på alle med puls om dagen.

For to uker siden var tyske medier enige om at det stod imellom Borussia Dortmund og Liverpool, men ingen av de to har vært nevnt i det siste.

Les: Det snakkes om en Ole Gunnar Solskjær retur

Den 27 år gamle midtbanespilleren Matthias Ginter, verdensmester med Tyskland i 2014, velger også å forlate Mönchengladbach når kontrakten hans går ut til sommeren. Ginter ble også med i klubben sommeren 2017.