Bilde: LSK: Colin Rösler og sportssjef Simon Mesfin

Selv om Colin Rösler befinner seg godt plantet i forsvarsposisjon er han en meget god signering for Lillestrøm. – Han ligner på sin far som var en fantastisk målscorer for Lillestrøm og ikke minst Manchester City i intensitet og spillestil selv om far og sønn befinner seg på motsatt side av banen.

Uwe Rösler som for tiden er imellom jobber avsluttet sin imponerende karriere for Lillestrøm i 2003 og overtok et par år senere hovedtrenerrollen i klubben. Han har bare gode ting å si om gultrøyene.

Les: Arsenal-stjernen Arteta ikke kan tape fristet av Liverpool interesse

Lillestrøm har sikret seg 21 år gamle Colin Rösler på en kontrakt ut 2024-sesongen. «Det føles som å komme hjem. Jeg har veldig gode minner herfra. Jeg gleder meg veldig, veldig til å ta på meg LSK-drakta og spille foran Kanarifansen på Åråsen. Det blir veldig gøy» sier Colin Rösler til Lillestrøm sine sider.

Forsvarsspilleren har en fortid i Manchester Citys akademi og nederlandske NAC Breda. Han har en rekke aldersbestemte landskamper for Norge. – Han fikk sin debut på U15 tilbake i 2015.

Han var bare to år da pappa Uwe signerte for LSK sommeren 2002. Den tyske spissen var helt avgjørende for at Lillestrøm reddet plassen i Eliteserien den høsten, og han rakk også å bli matchvinner i serieåpningen i 2003 – med en kreftsvulst i kroppen. Sykdommen sørget for at Uwe Rösler måtte legge opp, men i 2005 og 2006 var han tilbake som populær trener.

«Pappa synes det er gøy at en Rösler er tilbake på Åråsen. Han sa at klubben er i en veldig bra posisjon, og at det bare var å signere, kose seg og vinne kamper for LSK»

Les: Endelig skal Loris Karius få skinne