Glade Notodden-gutter som bare hadde fire poeng på 11 kamper og så vant de idag :)

De siste tre årene siden Start fikk inn gambling penger har de satset hardt, byttet ut alt det gamle med nye og bedre krefter. – Det startet bra med opprykk til Eliteserien, men så bar det ned igjen, selv med Kjetil Rekdal bak roret. 

Denne sesongen startet kaotisk med en uproff sparking av hovedtrener Kjetil Rekdal. Med bare 11 kamper spilt begynner det å bli veldig langt opp til de to direkte opprykksplassene i OBOS-Ligaen.

Les: Liverpools jernmann Dirk Kuyt kjøper engelsk fotballklubb

Helst øverst Aalesund som har 29 poeng og tett etter med 27 poeng Sandefjord. – Etter dagens pinlige 0 – 3 hjemmetap mot bunnlaget Notodden forblir det 19 poeng på sørlandsklubben.

Les: Inter Milan og AC Milan vil rive San Siro og bygge nytt

Det var Kjetil Holand Tøsse, Martin Brekke og Erlend Hustad som sørget for målene til Notodden.

Start havner dermed enda lenger bakpå i kampen om opprykk. Lørdag vant nemlig rival Sandefjord 3-2 hjemme mot Ull/Kisa etter hattrick av Pontus Engblom. Mellom de to lagene skiller det nå åtte poeng i favør Vestfold-klubben.

De gulkledde ble pepet av banen etter lagets andre hjemmetap for sesongen. Før lørdagens oppgjør lå Notodden nest sist på tabellen med bare én seier

Hovedtrener Jóhannes Harðarson har en tøff oppgave foran seg, men får kanskje en pustepause i neste seriekamp, den er bort mot absolutte tabelljumbo Tromsdalen. En kamp som skal vinnes med mindre det blir snøstorm.