Ståle Solbakken har oppdaget talentfabrikken til Manchester United

Guillermo Varela klarte det nesten.
Top Article ad

De fleste store klubbene inkludert Manchester United har stor apetitt på talenter og signerer langt flere unge spillere enn de noen gang har brukt for. – Er du en del av deres ungdomssatsning har du utvilsomt et talent og du blir godt skolert, men det er slettes ikke sikkert du blir en del av førstelaget.  

Disse spillerne med talent og bakgrunn i en stor klubb har blitt populære hos sterke klubber i mindre ligaer. – Også FC København trener Ståle Solbakken har fått med seg dette og har nå flere ganger vist spesiell interesse for spillere med bakgrunn i Manchester United.

Ifølge den uruguaynske kanalen Telemundo er FC København nærme å sikre seg den 25 år gamle høyrebacken Guillermo Varela, som fortid i nettopp Manchester United. Den tidligere Rosenborgspilleren Peter Ankersen er nå på vei bort fra FC København, i Varela har nå Solbakken trolig funnet en erstatter.

 Hver dag trekkes en vinner av 20 000 kroner i Betssons julekalender

Spennende

Etter å ha fått spilt fire kamper for Manchester United, ble det mange utlån for Guillermo Varela (blant annet til Real Madrids andrelag og Frankfurt) før han etter å ha fullført en kontrakt på fire år dro tilbake der det hele startet til en av Uruguays beste klubber Peñarol.

Les: Magnus Powell synes det blir godt å komme utpå feltet igjen

Varela har spilt fem landskamper for Uruguay.

FC København er tilbake i god gammel form og leder den danske Superligaen etter ha ha slått Esbjerg 3 – 0 på søndag, senere i dag møter de hardere motstand i Europa-ligaen.

Ståle Solbakken er fornøyd med tingenes tilstand og endrer ikke på lagoppstillingen.

FC København –  Bordeaux kl. 21.00 i kveld.

Viktor Fischer og Michael Lüftner er fortsatt på skadelisten.

FC København-truppen:
Stephan Andersen
Pierre Bengtsson
Sotirios Papagiannapoulous
Andreas Bjelland
William Kvist
Nicolaj Thomsen
Carlos Zeca
Dame N’Doye
Jan Gregus
Denis Vavro
Nicolai Boilesen
Jesse Joronen
Peter Ankersen
Jonas Wind
Carlo Holse
Pieros Sotiriou
Robert Skov
Rasmus Falk