(c) Bilde: LFK: Magnus Powell

Det som skjer idag er litt som dating for tapere, Magnus Powell fikk sparken i Sandefjord etter bare 6 kamper i begynnelsen av sesongen (det hjalp forøvrig ingenting for klubben som rykket ned til OBOS-Ligaen) og Levanger som spilte katastrofalt dårlig og havnet desidert sist med bare 15 poeng og nedrykk til Post-Nord Ligaen. 

Vi får tro både lag og trener er skikkelig revansjesugne.

Les: Barcelona-stjernen kjøper seg fotballklubb

Det var riktig å dra da jeg gjorde, og det føles riktig å komme tilbake nå med litt energi, i en tøff tid. Jeg er revansjesugen, og klubben er revansjesugen. Det skal passe bra. Nå skal vi jobbe steinhardt. Jeg gleder meg, og trivdes ekstremt bra i Levanger. Jeg kjenner klubben og personene i og rundt klubben, jeg kommer ikke hit med blanke ark.

Powell er fryktelig klar over at utfordringen som venter i andredivisjon blir stor.

– Det blir en utrolig stor utfordring. Jeg vet det blir en tøff liga, med mange gode- og ikke minst, pengesterke lag. Det blir en ordentlig fight, med en høy standard på ligaen. Men det blir artig, sier han.

Nå starter jobben med å sette neste års tropp.

– Spillerlogistikken blir ekstremt viktig. Å få inn litt lokale spillere på trening, og spillere som ønsker å spille for Levanger. Det er det handler om. Vi skal bruke helvetes mange timer på å få dette bra igjen, avslutter den nye LFK-treneren.

Svensken har tidligere vært trener for Egersunds IK og assistenttrener for Lillestrøm. Han har også selv vært spiller for Lillestrøm fra 2000 til 2006.