Kingsley Coman

På torsdag ble det klart at Manchester United er klar for en ny 12-runders fight med Dortmund om Jadon Sancho. Forrige sommer luktet Watzke og gjengen panikken helt fra Manchester by og nektet å fire på kravene. Nå er situasjonen en helt annen.

United er alt annet enn desperate, men kommer likevel til å strekke seg langt for å få på plass Sancho-brikken. Ifølge Bild kom det første budet fra United på torsdag, BBC kunne fortelle at rundt 700 millioner kroner fikk Dortmund til å avslå samme dag.

Les: Forhandlinger brøt sammen – Frank Lampard tilbake som het managerkandidat

Så da er vi i gang igjen.

Ifølge Bild har Dortmund sett hardt på 950 millioner-tallet, og har dette som utgangspunkt for forhandlingene. Overgangseksperten Fabrizio Romano hevder de personlige betingelsene til Sancho er på plass, men det skal også ha vært tilfelle forrige sommer.

Samtidig holdes det øye med Sancho-forhandlingene fra Tyskland. Ifølge Sport1 har United signalisert interesse for Kingsley Coman. Selv om den franske landslagsspilleren ønsker forlengelse hos Bayern, er spillerens representanter åpne for å vurdere tilbud.

Sport1 hevder Coman er nestemann på lista til Solskjær og gjengen hvis det låser helt i forhandlingene med Dortmund. Noen vil sikkert mene at Bayern München-spilleren bør være førstevalget.

Les: Football-Insider: Pochettino har på plass sin andre Premier League-spiller