Fatih Terim tegner og forklarer.

Vi har ikke helt kommet over skuffelsen av å ikke få se fortsettelsen til Carlo Ancelotti for et Everton som fikk oppleve at de store deler av sesongen kan spille jevnt med de beste klubbene i Premier League. Det holdt ikke helt inn, men neste sesong skulle Ancelottis grunnarbeid gi mer stamina når det går mot sesongavslutning.

Så forsvant Zidane fra Madrid, så forsvant Ancelotti fra den blå delen av Liverpool. Dette satte igang en lynoffensiv fra Everton-ledelsen for å finne en verdig erstatter, helst i går.

Les: BBC: Manchester United fikk budet i retur

Ifølge Teamtalk har kandidatlista vært lang: Roberto Martinez, Nuno Santo, David Moyes, Christophe Galtier (tidligere Lille) og ikke minst Rafael Benitez.

Ifølge tyrkiske Fotospor er linkingen til disse herrene bare et røykteppe over kandidaten Everton egentlig har bestemt seg for: Fatih Terim.

Hvem, sa du?

Tyrkeren har ledet Fiorentina, det tyrkiske landslaget og AC Milan. Nå er han på sin 4. runde i karrieren med Galatasaray (og på vei mot ny exit i sommer).

Fatih Terim

Det tyrkiske mediet hevder Ligue 1-mester Lille også er på Terim, men at gjengen fra Merseyside har fordelen. Kona til Everton-eier Farhad Moshiri skal ha uttalt på en persisk TV kanal at Terim allerede er i samtaler med Everton.

Da venter vi spent. Ikke helt sikre på at Everton-supporterne kommer til å finne frem jublen.

Les: Forhandlinger brøt sammen – Frank Lampard tilbake som het managerkandidat