Den ene erstatter den andre som erstattes av den første?

Jose Mourinho har ikke flere unnskyldninger igjen å komme med for å forklare Tottenhams dårlige resultater, og minst en fotballekspert mener at tidligere Mauricio Pochettino er på vei tilbake til klubben.

Spurs led sitt fjerde påfølgende nederlag i alle konkurranser hjemme mot Norwich onsdag kveld, om enn i et straffesparkkonkurranse, men likevel de måtte forlate FA-cupen i femte runde.

Les: Angrer som en hund han sparket Pochettino

Mourinho påpekte nok en gang en mangel på alternativer foran i fravær av Harry Kane og Heung-min Son under intervjuet etter kampen, og foreslo at han måtte hvile et antall nøkkelspillere foran den tøffe turen til Burnley på lørdag.

Den tidligere Spurs-midtbanespilleren Jamie O’Hara mener klubben fortsatt har nok styrke i dybden til å få konsistente resultater, og sier at Mourinho burde prøve å løfte spillerne sine i stedet for å innta en negativ holdning.

Les: Man Utd & Everton keeper gjør comeback

«Jeg blir syk og skikkelig lei av alle unnskyldningene,» sa O’Hara til talkSPORT.

«Jeg har støttet ham da han mistet Harry Kane og Heung-min Son. Han prøver å finne en måte å vinne på, men det har ikke helt skjedd.

«Negativiteten og mentaliteten i tillegg,» la oss alle synes synd på oss, og vi har skader, Moura vil gå av og Bergwijn vil av, la oss alle synes synd på Tottenham ”- NEI!

«Kom igjen! Du må få resultater og du må hente dem, du har fremdeles en god nok tropp der til å slå Norwich og til å få resultater.

“Nå er det ingen unnskyldninger igjen for Mourinho.

«Han ble hentet inn for å vinne et pokaler, men blir slått ut av Norwich i FA-cupen – det setter virkelig sesongen i perspektiv med hvor vi skal.

«Jeg tror ikke de kommer til å klare seg mot RB Leipzig i Champions League heller, så det kan være den sesongen i løpet av neste uke».

«Han får mye penger, og han må kunne få frem resultater».

«Det er fremdeles en veldig god spillergruppe på Tottenham, og du må finne en måte å løfte dem opp og gi dem selvtilliten til å tro at de kan gå og vinne spill.»

Mourinho ble trukket inn for å erstatte Pochettino tilbake i november, etter et dårlig 2019, til tross for at klubben nådde Champions League-finalen.

Argentinernes femårs regjering blir sett på som en stor suksess totalt sett, og O’Hara kunne se ham komme i tilbake til klubben i en sjokkretur hvis Tottenham ikke veldig fort begynner å vinne kamper.

På spørsmål om argentineren kunne være en kandidat til å erstatte Mourinho, la O’Hara til: “Ja, hvorfor ikke?

«Pochettino kan komme tilbake, det har skjedd før».

«Han har ikke jobb og er fremdeles elsket av Spurs-fansen, så potensielt kan det skje.»