Får nok det han peker på. (foto: chelsea, twitter)

Det begynte med Timo Werner og Kai Havertz som de offensive tyske byggesteinene i Prosjekt Lampard. Da Big Frank ikke lyktes å hente ut potensialet i de to storinvesteringene i løpet av de første seks månedene, var det tid for å hente inn mer tysk.

Thomas Tuchel har vært på plass på Stamford Bridge noen uker, og har lovet at han skal få fart på de to tyske spillerne. Med den tidligere Dortmund-manageren i sjefsstolen er det heller ikke overraskende at Tuchel søker «mer av det kjente». Maurizio Sarri hentet sine Napoli-spillere, ifølge Sport Bild har Tuchel peilet seg inn mot Bundesliga.

Tyske Kai Havertz begynner å finne formen og har blitt omskolert til spiss av Tuchel. Han har også begynt å levere mål. Han er aktuell for EM-troppen for Tyskland, men det er en tidligere Chelsea-spiller som er blant favorittene til å bli sommeren toppscorer i EM. Lukaku har gjort sakene sine bra i Italia. Belgieren er sammen med Harry Kane, Mpabbé, Ronaldo og Griezmann favoritter til å bli skyttekung EM 2021

Les: Solskjær har skrevet fotballhistorie med STORE BOKSTAVER – og gullpenn

Både David Alaba og Dayot Upamecano skal ifølge den tyske avisen stå på blokka, nå er nestemann inne på ønskelista til den tyske manageren.

Ifølge Sport Bild har Tuchel gardert seg før sommerens overgangsvindu. Hvis Dayot Upamecano ender hos Bayern München (det meste tyder på det), er nestemann opp den tyske landslagsspilleren Niklas Süle. Midtstopperen har 120 kamper for Bayern München siden 2017, Sport Bild hevder at tyskeren trolig velger exit hvis Bayern henter inn det franske midtstoppervidunderet.

Les på Engelske klubber: Alle overganger for Chelsea i vintervinduet

Vi er i tvil om mer av det tyske løser de langsiktige utfordringene hos Chelsea. Thomas Tuchels jobb hos Chelsea avhenger tross alt av hva han leverer i neste kamp, og neste, og neste. Til sommeren kan det faktisk allerede være slutt for den tidligere PSG-manageren.

Les: Spansk media: Real Madrid planlegger å ofre en av sine største talentet