Må nødvendigvis bli mindre å rutte med til sommeren. (foto: real, twitter)

Vinicius jr. ble hentet til Europa og San Bernebeu i 2018. Helt siden ankomsten har Real Madrid vært krystallklar på vingens posisjon hos Real.

Vinicius Junior er blitt sett på som «untouchable» for rivalene. Forrige sesong ble det 5 scoringer og 4 assists på 38 kamper. Helt greit for en up and coming tenåring. Men denne sesongen har det blitt tydeligere at brasilianeren ikke har den spektakulære målteften som forventet.

Les: Solbakkens fotballgeni er klar for Aston Villa

Tre fattige scoringer og tre assists på 25 kamper så langt i sesongen. Brasilianeren er riktignok bare 20, men når en jevnaldrende nordmann dundrer på med 22 scoringer på 21 kamper for Dortmund, da blir juniors prestasjoner rimelig blodfattig.

Les på Popidol: Datteren til tidenes galeste keeper René Higuita tar internett med storm

Ifølge spanske AS har Real Madrid regnet seg frem til at verdien til brasilianeren er større på overgangsmarkedet enn i Real-troppen. Under normale tilstander hadde nok Real aldri sluppet et talent som Vinicius jr., men som vi vet er Real og resten av verden så langt unna business as usual som mulig.

Den spanske avisen hevder nå at Vinicius-salg til sommeren kan gi en etterlengtet pustepause for økonomidirektøren hos hovedstadsklubben.

Hmm.

Les: Liverpool Echo: Jürgen Klopp kan begynne å planlegge drømmeovergangen i sommer