Spissen Andre Silva har forlatt AC Milan sin treningleir i Boston

(c) bilde AC Milan: Andre Silva

Monaco har bak seg en sesong de plasserer direkte i sylinderarkivet og ser fremover mot det de håper blir en langt bedre høst. – Hele laget har vaglet etter sin suksessesong for et par år siden hvor de solgte neste alt de hadde av salgbare spillere. 

Nå er de nære å signere AC Milan spissen Andre Silva, det vil frigjøre midler for Rossoneri slik at de igjen kan hente Angel Correa fra Atletico Madrid.

Les: Lasse Kjus selger sportsklærprodusenten «Kjus» til amerikansk gigant

Sky sport Italia og Sport Mediaset begge rapporter Silva har avtalt vilkår med Monaco og AC Milan vil motta 30 millioner euro inkludert bonuser

Milan News bekrefter også at portugisisk har forlatt klubbens treningsleir i Boston for å fullførere overgangen. – AC Milan som balanserer på en tynn økonomisk knivsegg er oppsatt på å hente Correra, de vet de må ut med 50 millioner euro for 24 åringen og de pengene må de hente et sted.

Denne gangen er det kun økonomi som gjelder, etter at Silva sist sesong var lånt ut til Sevilla, virket det som han skulle bli med videre på San Siro etter at AC Milan sin nye sjef Marco Giampaolo ikke la papp imellom når han skulle hylle klubbens tilbakevendte spiss.

AC Milan ser ut til å klare å holde på Patrick Cutrone etter at det «sistebud» fra  Wolverhampton Wanderers ble avvist.

Les på Popidol: «Avengers: Endgame» har klart det «umulige».