Spiss Vedat Muriqi har vekket interessen til Jose Mourinho

Vedat Muriqi

Vedat Muriqi har fortalt han ønsker seg Premier League, hvis han blir solgt av Fenerbahce og nå har Tottenham satt han øverst på sin liste over spisser de ønsker seg i sommer, dermed seg det ut som om vi får en «match made in heaven».

Den tyrkiske avisen Fotomac skriver at landslagsspilleren for Kosovo allerede har har sagt til klubbens styre at han ønsker å fortsette karrièren i England.

En ting er helt sikkert, Vedat Muriqi er en fargeklatt som vil skape liv i Premier League. – Det trengs sårt, når ting engang kommer tilbake til normalen.

Les: Pochettino lanseres som kandidat til å erstatte Klopp

Jose Mourinho hadde angivelig sendt speidere for å se på 26-åringen som var i aksjon før overgangsvinduet i januar, og at interessen ble forhøyet da Harry Kane pådro seg en alvorlig skade.

Men det ser ut til at Spurs fortsatt er opptatt av å hente inn Muriqi, som har scoret 15 mål på 28 opptredener for Fenerbahce denne sesongen.

De tyrkiske gigantene kan bli tvunget til å selge sin stjernespiss på grunn av deres dårlige økonomiske situasjon, med flere klubber klare til å dra nytte av situasjonen.

En av disse klubbene kan være Manchester United, som også har blitt kreditert med interesse for Muriqi i det siste.

Muriqis nåværende kontrakt med Fenerbache utløper i slutten av juni 2023. – Det er ikke så langt vi vet diskutert noen pris enda, men regner med at den ligger et sted mellom 20 og 30 millioner pund.

Les: Fikk sparken og drømmer om comeback