Kan ikke skjønne at Pochettino sier nei hvis muligheten byr seg. (foto: tottenham, twitter)

In Klopp we trust har heldigvis kontrakt til 2024, men har gitt ørsmå signaler om at det da kan være på tide med luftforandringer. Lokalavisen Liverpool Echo følger byens røde helter tett, og har brukt viruspausen til å trekke frem aktuelle kandidater som kan være verdige jobben.

For om fire år kan sannsynligvis Liverpool se tilbake på en sammenhengende suksesshistorie siden Champions League-trofeet i 2019. Alt kan skje i fotball, men fundamentet er nå så bunnsolid at Klopp kan bruke de neste årene for å perfeksjonere Liverpools offensive lagmaskin.

Les: James Milner sterkt undervurdert

Så hvem er i nærheten av å være verdig, den dagen Klopp gir seg?

For det første vil leteprosessen trolig ta flere år, og kandidatene utsettes for gransking som om de skulle stille til presidentvalg.

Ingen manager skal få ødelegge det klubben og Klopp har bygd opp de siste årene.

En Liverpool-manager må ha karisme som ikke bare inspirerer spillerne, men som virker som fluepapir på de beste og mest ambisiøse spillerne i verden.

Les på Popidol: Neymars mor kaster ut sin 22 år gamle kjæreste

Engelsken kan være sjarmerende, men må være upåklagelig. Neste Liverpool-manager kan heller ikke være komplett old school, men ha forståelse for samarbeidet med klubbens eksperter som samler inn data og analyserer alle deler av spillet.

Neste leder på Anfield må også være tilhenger av å delegere ansvar som Klopp, og ikke følge sporet til Brendan Rodgers som ønsket kontroll på hele kjeden, inkludert overganger.

Klopp har som få andre vist hvordan en Liverpool-manager skal ha evnen til å bringe spillere til de neste nivåene, som Andy Robertson og Mohamed Salah.

Så hvem nærmer seg profilen på manageren som skal hoppe etter Klopp?

Ifølge Liverpool Echo er det tre karer som står høyt oppe på listen og ett wildcard.

De tre på topp er Julian Nagelsmann, Steven Gerrard og Klopps nr. 2 i trenerteamet, Pep Lijnders.

En spennende tysk 32-åring, nederlandsk 39-åring og engelsk 37-åring. Om fire år har alle tre gått noen runder og vist mer av potensialet sitt.

Og wildcard?

Maurico Pochettino.

What? Liverpool Echo-gutta mener den tidligere Tottenham-manageren passer perfekt inn i profilen. Argentinerens filosofi er kompatibel med Liverpools, og måten han pisket frem Tottenham-spillerne (vi ser bort fra den siste sesongen), er på linje med hva som ble oppnådd i Liverpool.

Det store spørsmålet rundt Pochettino er hvilket valg han tar nå og hvordan dette påvirker statistikken hans. Hvis Liverpool skal velge en «gamling» fremfor de unge kandidatene, bør Pochettino vise at han makter å lede en klubb hele veien til trofeene.

For oss er juryen fortsatt ute på gangen når det gjelder Pochettino som Liverpools neste coach.

Les: Neste sesong får Liverpool to ekstra spillere inn på banen

«

Much will depend on where Pochettino goes next.