What now? (foto: liverpool, twitter)

Thiago Alcantara er på vei bort fra Bundesliga. Spanjolen har skjønt at han bør finne neste store klubb før han tipper 30. Nå begynner ryktene fra spanske Sport å bli ganske intense på at veien videre går til Premier League.

Alcantara har vært en av klippene hos Bayern de siste syv sesongene, og Sport hevder at spilleren Jürgen Klopp flere ganger har møtt og berømmet, er overbevist om at Liverpool er det eneste naturlige valget etter Barcelona og Bayern München.

Les: Liverpool byr 620 millioner

Den spanske avisens kilde hevder Liverpool og Thiago er enige om de personlige betingelsene, nå prutes det på prisen med Bayern München. Bundesliga-giganten mener de har gjort seg fortjent til 370 millioner kroner, mens Liverpool ikke er villig til å betale dette for en spiller som går på free transer neste sesong.

Betyr dette et garantert brudd i forhandlingene? Ifølge Sport jobbes det uansett med en kreativ løsning på betaling av overgangssummen, hva det enn måtte bety.

Spørsmålet vi stiller, er: Kunne Thiago gjort en forskjell på torsdag mot Manchester City? Hvis ja, hent for all del inn spanjolen!

Les: Tim Sherwood: «Manchester United har allerede avtalen i boks»